donderdag 18 februari 2016

Konijnen aan de muur

Het gebeurt niet vaak dat ik een blog die ik schrijf voor Minidutchlife, ook gebruik voor mijn andere blog, Dutchlivings. Puur omdat Minidutchlife mijn 'alles wat ik leuk vind voor kinderen' blog is, en Dutchlivings mijn 'grote mensen' blog is. Maar soms, heel soms, kom je iets tegen wat zo ontzettend leuk is (en nee, ik word niet gesponsord om deze blog te schrijven), dat kinderen én grote mensen het moeten weten.
Zo kwam ik een paar maanden geleden bij toeval terecht op het Instagram account van Susan Meijerink en was op slag verliefd op het werk wat zij maakt. Deze crea bea maakt van papier mache de meest prachtige dieren (ze doet ook verzoeknummers :) en aangezien ik voor de kamer van Kaya en Jens nog steeds iets 'aparts' wilde hebben (onze heerlijke puber Finn had er niet zo'n behoefte aan, snap ik wel), vroeg ik haar of ze misschien voor de jongens hun konijnen Donut & Pepper, wilde maken in papier mache. En zo geschiedde. Gisteren kwamen ze met de post, geadresseerd aan de jongens (kinderen vinden 'eigen' post geweldig) waarvoor dank Susan! Mijn lief vroeg wat ik nu weer besteld had en kreeg haast een hartverzakking toen ik zei, 2 nieuwe konijnen, maar verder zijn ze met groot enthousiasme ontvangen!
En ze zijn mooi, zo mooi! Ze komen zo mooi uit tegen de zwarte muur in hun kamer. Kijk, daar kan ik nou ontzettend blij van worden. En daarom schrijf ik er dus ook over op mijn 'grote mensen' blog. Kun jij ook blij worden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten